Ambassadeurschap Be PROUD

Geplaatst op 3 september 2019

I am PROUD! Met trots mag ik mededelen dat ik ambassadeur ben van Be PROUD. Dit is een organisatie die schone sport steunt en stimuleert. Hier sta ik met de volle 100% achter.

Er werd mij gevraagd op welke sportprestatie ik het meest trots ben. Hierop heb ik het volgende geantwoord.

“Ik ben het meest trots op De Europese titel die we eind 2015 met de club hebben gepakt. Voor mij was dit mijn eerste toernooi na een revalidatie van een jaar, in verband met een kruisbandoperatie. Daarnaast kwam ik voor het eerst uit in mijn nieuwe gewichtsklasse en was het ook nog eens het laatste toernooi dat we met de club deden. Dit omdat we vanaf 2016 met de Judo Bond Nederland zijn gecentraliseerd op Papendal in Arnhem. Om aan het Europees Kampioenschap mee te doen hebben we met het team geld ingezameld om naar Georgië te reizen. Uiteindelijk stonden we met vijf meiden tegen clubs die dubbel bezet waren. Met wat nipte overwinningen kwamen we in de finale en die wonnen we met 5-0. In één woord FANTASTISCH!

Meer weten over Be PROUD? Neem dan een kijkje op de website.

Advertentie

Share deze post

menu
Judoka Margriet Bergstra