Gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap

Geplaatst op 6 april 2018

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen: ik ben geselecteerd voor het Europees Kampioenschap in Tel Aviv! Het EK wordt gehouden van 26 tot 28 april. Het Europees Kampioenschap voor landenteams worden dit jaar apart georganiseerd.

De kwalificatie startte in september 2017, in die periode heb ik toernooien gehad die niet helemaal gingen zoals gewild. Maar er waren ook een paar momenten waarbij het juist beter ging dan ik had gedacht. Al met al is er een hoop gebeurd en ben ik erg blij met mijn kwalificatie voor het EK!

Vorig jaar kwalificeerde ik mij ook voor het Europees Kampioenschap en mocht ik mijn debuut maken in Warschau. Daar deden de zenuwen mij de das om… Maar nu wordt het mijn tweede EK, is niet alles meer compleet nieuw en hoop ik dat ik er meer uit kan halen.

Advertentie

Share deze post

menu
Judoka Margriet Bergstra