Grand Prix Tbilisi 2018

Geplaatst op 2 april 2018

Tbilisi roept altijd veel positieve gevoelens bij me op en niet alleen omdat het eten er goed is. In 2015 werd ik er samen met het damesteam van JTS Heerenveen Europees Kampioen Clubteams en in 2017 pakte ik hier mijn eerste Grand Prix medaille. Dit jaar was het allemaal minder positief.

Ik kwam het toernooi gerankt binnen en daardoor was ik de eerste ronde vrijgeloot. In de tweede ronde kreeg ik de Italiaanse Martina Lo Giudice. Vorig jaar op de Grand Prix van China wist ik haar in de eerste ronde te verslaan. Dit keer kwam het tot een Golden Score waarbij ik uiteindelijk verloor met 3 shido’s (strafpunten) tegenover 2 shido’s.

Het eerstvolgende dat nu op de planning staat is een trainingskamp in het Hongaarse Tatta.

Advertentie

Share deze post

menu
Judoka Margriet Bergstra