Helaas geen NK dit jaar!

Geplaatst op 9 september 2018

Helaas zal ik dit jaar mijn Nederlandse titel tot 57kg niet kunnen verdedigen bij het NK op 29 september in Almere. Dit heeft alles te maken met het Wereld Kampioenschap in Baku.

Vorig jaar wist ik met overmacht mijn eerste Nederlandse titel bij de senioren te pakken. Ik was dan ook van plan om mijn titel dit jaar te verdedigen. Helaas vliegen wij pas 28 september terug van het Wereld Kampioenschap in Baku. Omdat het voor mij niet mogelijk is om drie keer in een week een toernooi te judoën, zal ik mij voor dit toernooi moeten afmelden. De prioriteit ligt op het WK, maar ik hoop dat ik volgend jaar mijn titel terug kan pakken.

Hier nog even een terugblik op het NK van 2017.

Advertentie

Share deze post

menu
Judoka Margriet Bergstra