Trainingskamp Azië

Geplaatst op 20 april 2019

Na een trainingskamp van twee weken in Azië, is het tijd om het lichaam wat rust te geven en vervolgens toe te werken naar de Grand Slam van Baku.

De eerste week van het trainingskamp vond plaats in Japan. Hier hebben we een week lang op de Shukutoku University getraind. Deze universiteit is sinds vorig jaar een samenwerking aangegaan met de Judo Bond Nederland. Hierdoor worden wij tot aan de Olympische Spelen van Tokyo 2020, minimaal één keer per jaar uitgenodigd om te komen trainen. Lees ook het verslag van ons bezoek afgelopen december.

Na een week in Japan getraind te hebben, zijn we naar China gereisd. In China zijn we een week gaan trainen op het nationaal trainingscentrum. De Chinese stijl judo is compleet anders dan die van de Japanners. Dat was dus even wennen en opnieuw in het ritme komen.

Na twee weken trainen kan ik zeggen dat ik alles uit mijn lijf heb gehaald en het maximale heb geleverd. Met frisse moed en nieuwe dingen om aan te werken begin ik dan ook aan de voorbereidingen op de Grand Slam van Baku en de Europese Spelen in Minsk. 

Ga voor de foto’s van dit trainingskamp naar het fotoalbum.

Advertentie

Share deze post

menu
Judoka Margriet Bergstra